Kymmenen hyvää syytä valita PoriExpress

1. Palvelemme sinua siellä missä olet

Lähtöpaikkamme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, joihin on hyvät yhteydet tulla ja mennä. Lisäksi olemme valinneet pysäkeiksi paikkoja, joissa on mahdollista pysäköidä henkilöauto. Helsingin pysäkkimme on Helsingin joukkoliikenteen sydämessä Kampissa ja ja käytämme myös Länsisatamaa. Näistä on hyvät jatko- ja tuloyhteydet. Kaikki matkojen varrella olevat pikavuoropysäkit ovat pääsääntöisesti käytössäsi.

2. Perheystävällinen lapsihinnoittelu

Meillä PoriExpressillä halutaan, että bussi on varteenotettava vaihtoehto yksityisautolle. Siksi esimerkiksi kaksi alle kouluikäistä matkustaa ilmaiseksi huoltajan seurassa.

3. Matkatavarat repusta kapsäkkeihin

Halppislentoyhtiöistä tutut ongelmat matkatavaroiden kanssa eivät ole meillä ajankohtaisia. Käyttämämme bussit on suunniteltu turistikäyttöön ja niissä on tavaratilaa riittävästi.

4. Polkupyörät ja lastenvaunut tietenkin

Meille on kunnia-asia palvella Sinua juuri siten kuin toivot, lastenvaunut ja pyörän kuljetamme mukanasi. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen tilaa vievän tavaran kuljetuksesta, etenkin viikonloppuisin, jotta kuljettaja osaa jättää niille tilaa auton tavaratilassa.

5. Hinta on se mikä sovitaan

Lipunmyynnissämme ilmoitetaan alkaen hinta, jolla lipun saa ostettua edullisimmillaan. Olemme sitoutuneet palvelukseesi käyttämällä aina edullista hintaa. Meiltä ei saa supertarjousta tyyliin ”osta nyt lippu parillisen viikon joka kolmas tiistain keskiyön vuoroon, saat sen hintaan 9,99 e”.

Hintojemme lisäksi ei tule VARAUSMAKSUA, matkatavara-, lemmikki-, polkupyörä- eikä mitään muutakaan lisää. Hinta on se mikä sovitaan kättelyssä.

6. Hinta pitää kaikilla pysäkeillä

Olemme kuulleet kertomuksia, joissa tarjouslippu ei kelvannutkaan Vantaan puolella vaikka siellä olevalta pysäkiltä olisi ollut lyhyempi matka. Olemme iloisia, että sylttytehdas ei ole meillä. Pääosin lippumme ovat hinnoiteltuja päästä-päähän ja hinta on voimassa juuri sieltä mistä sinä nouset tai poistut kyydistä.

7. Lemmikit mukaan, tietenkin

Suomalaisissa linja-autoissa on aina kuljetettu lemmikkejä ja koska tiedämme että asiakkaamme näin haluavat tehdä, toivotamme kaikki koira- ja kissaihmiset tervetulleiksi, huomioithan, että lemmikin paikka on aina lattialla.

8. Suomalaisuus arvona, siitä avainlippumerkki!

PoriExpress/Keskimatkat Oy on suomalainen yrittäjä, jolla on takanaan vuosikymmenien kokemus matkustajien palvelemisesta. Suomalaisena yrityksenä maksamme kotimaahamme verot ja olemme siten rakentamassa hyvinvointia. Toimintaamme ei ohjata ulkomailta käsin emmekä vaadi meille sopimattomia käytäntöjä.

9. Kaikki käy – käteinen, kortit ja verkkomaksu

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat maksaa lippunsa eri tavoin. Siksi pidämme tärkeänä, että me hyväksymme kaikki maksutavat. Lipun voi ostaa netistä tai kuljettajalta ja maksuvälineenä voi käyttää käteistä, pankki- tai luottokorttia.

10. Luottamus

Pitkäaikainen kokemuksemme asiakkaista on antanut meille molemminpuolisen luottamuksen. Meidän ei tarvitse laittaa pienellä präntättyihin ehtoihin pykäliä, joissa velvoitetaan matkustaja avaamaan matkalaukkunsa, jos joku sitä häneltä vaatii. Samoin luotamme suomalaisiin vanhempiin, jos he ovat sitä mieltä, että kahdeksanvuotias lapsi saa matkustaa mummolaan yksin, luotamme siihen, että näin voidaan tehdä.

Puuttuuko jotain?

Onko mielessäsi joku muu asia kuin yllä mainitut, kun mietit hyvän kaukoliikenteen palveluntarjoajan ominaisuuksia? Jos on, niin olisimme nöyrinä kuulemassa mikä tai mitkä nämä olisivat. Laitatko ajatuksiasi sähköpostilla tulemaan osoitteella myynti@keskimatkat.fi. Samaan osoitteeseen voit jättää myös soittopyynnön, jos haluat keskustella kanssamme.

poriexpress